MusicPlaylist

"Sejak hari pertama, kita dijadikan,

telah tertulis segala nasib kita

di luh mahfuz. Buruk baiknya kita tak tahu. ,

Tapi kita perlu

berusaha memenuhi kemahuan hidup kita"

CAHAYA

Thursday, April 29, 2010

AKHIRNYA.....18 TAHUN EM CUKUP KE CIK NURUL??NEXT STEP?? =)


Setinggi kesyukuran dipanjatkan kepada Allah, hari ini tamat lah status sebagai student B.A..alhamdullilah macam2 yang dilalui sepanjang tempoh 3 tahun ni, suka duka pahit masam manis..heheh..apa2 pun tamat degree hanya lah kunci permulaan gedung ilmu..1/3 baru apa yang dimiliki (dr hailani said =) )..em lepas ni nak watpe? em macam2 nak bwat..xtaw nak bwat mana dulu..rasa mcm nak chambering, rasa mcm nak futher master terus..rasa nak kerja sambil part time master..huish sgt2 banyak...kawin??? blum lagi xde dalam list masa terdekat ni..walaupun dh 2*..

Apa2 pun pengalaman selama 3 tahun ni sangat2 bermakna sbg panduan untuk masa hadapan..untuk kehidupan mendatang, terima kasih terutamanya kepada SEMUA LECTURER YANG PERNAH MENDIDIK DIRI INI...tanpa kalian siapalah DIRI INI..em xtaw setakat mana nk ucapkan terima kasih tu..bwat kawan2 seperjuangan xkira siapa pun korang lepas ni moga ukhwah ni kekal hingga ke akhirnya terutamanya kawan2 modul comparative law..member kelas dip..oish sangat2 terharu pulak..apa2 pun smg success dalam apa yang korang akn lalui lepas ni..jumpa g konvo t..insyaALLAH..

Buat MA n ABAH kedua2 insan yang tak pernah jemu memberi semangat kepada anaknya ini..along tercenta..alhamdullilah berkat doa kalian berjaya juga sampai ke garisan penamat..tak memadai terima kasih ini jika dibandingkan dengan pengorbanan ma ngan abah besarkan along..terima kasih ma abah kerana ma abah along dapat harungi semua ni (mode touching)...doakan dipermudah step seterusnya or dalam apa sahaja yang bakal dilalui... BARAKALLAHUFIH..

2 comments:

Cik Nad said...

nurul....
taniah yer...
aku tumpang gembire...
tak sangke kan dari uniti kite jumpe kat cni plak..
jangan lupe kat aku tau...
contact2 tau...
good luck utk step seterusnye tue...
nanti dah keje sile blanje i...
hehehe
take care!

cik nurul said...

nad tercenta...hehe thanks i allah jumpe g kt ukm klu dpt futher master t...skrg pun bleh klu nk blnja..hehhe bljr rajin2..(pesan senior kepada junior)..bln 8 nk ajak g umah k.wan dia deliver bln 8..=)